Svampplockningen är ett ännu större nöje med Tretorn gummistövlar

Alla vi som har barn vet hur viktigt det är med gummistövlar. Barnen har dem från det de lär sig att gå, via dagis, lekskola och skolan för att kunna leka utomhus. Ofta har man ju samma sorts stövlar hemma som i skolan, men jag har ändrat min syn på det nu. Först och främst används de inte på samma vis. För femton minuters lek på en skolgård funkar de billigaste modellerna man kan hitta, men om man vill gå ut i skogen ett par timmar och plocka svamp eller bär, då får iallafall mina barn ont i fötterna. Lösningen för oss blev Tretorns Gummistövlar.

Duger det åt jägare så duger det åt oss

Jag har en kusin som jagar och vid ett tillfälle var jag med och grillade efter att hon och hennes jaktkamrater hade varit ute en hel dag. När jag tittade på deras fötter såg jag inga lågprisstövlar precis. Jag frågade lite om det och samtliga tyckte att det var viktigt att ha rejäla stövlar för annars så blir jakten en pina när fötterna börjar protestera. Det var lite olika märken, men flera av dem hade gummistövlar från Tretorn. Eftersom det är ett svenskt märke och jag vill stödja inhemsk industri om jag kan, bestämde jag mig för att sätta mig in i Tretorn gummistövlar och deras sortiment.

Olika kvalitet och olika priser

Som med det mesta så får man väl det man betalar för. Det blev Tretorns friluftsstövlar istället för barnstövlar till barnen, och sen dess är de mycket gladare efter en halvdag i skogen. Såklart att man borde fattat det innan, men hellre sent än aldrig. Har du ont i fötter och ben efter att varit ute i skogen kan det kanske vara lösningen för dig med. Finns mycket olika av hög kvalitet, men för mig vart lösningen Tretorn Gummistövlar. Ut i skogen nu och ta för er av de skatter som finns.