Produkter från Givi

Jag har letat efter packväskor till min MC ett tag och ramlade över ett märke som heter Givi. Jag har sökt en hel del men inte funnit särskilt mycket information om företaget och märket. Trots knapphänt med information verkar Givi vara ett bland de ledande internationella företagen inom produktion av motorcykeltillbehör. Produkter från Givi är tillverkade med kvalitet och säkerhet i åtanke. Tydligen finns det mesta för en MC-nörd att finna bland produkter från Givi. Både för den sportiga föraren men även för hobbyföraren eller den som kör scooter.

Givi levererar allt

Givi tillgodoser behoven hos de flesta från de som kör MC på toppen till de som stadskör. I sortimentet finns bland annat toppfodral, hjälmar, sidofodral, motorcykelväskor, vindrutor och andra tillbehör. Jag fann också när jag letade efter information om Givi att Givi-produkterna är resultatet av noggrann forskning från FoU-divisionen. Om du inte vet vad FoU-divisionen är så kan jag informera dig om att det är de som utformar lösningar för motorcykelvärlden som kan tillgodose behoven inte bara för säkerhet utan också för komfort och design.

Bra packboxar från Givi

Eftersom jag är ute efter nya packväskor eller packboxar som de egentligen heter när dom är hårda, så är det dessa jag är mest intresserad av att läsa om. Som jag skrev innan så ska alla Givis produkter hålla riktigt hög kvalitet och vara noga utformade och utprovade. Givi är ett italienskt företag som tydligen har funnits i många år och är riktigt duktiga på tillverkning av packboxar och telefonhållare till MC men även för mopeder och scooter. Dom är till och med marknadsledande inom denna tillverkning eller segment. För att göra det smidigt för den som ska använda sig av deras produkter så har Givi anpassat sina fästen för många märken och modeller som finns på marknaden. Det är nog mycket beroende på detta som gör att dom är ledande för det blir mycket snyggare och enklare med anpassade fästen.